Menü

Tervek


Na ma szereztem egy másik telefont. Egy Nokia-t. Eddig egy Siemensem volt, csak nem tudott mp3-at játszani, meg hidegben kikapcsolgatott és amúgy is elég sok erőfeszítést kellett tenni a vele való munkára, kicsit lassú volt a menüje és a gombokat is lassan érzékelte. Megkaptam még a múltkori fizumnak egy részét és avval együtt becseréltem egy ilyenre. Úgy néz ki ezt sokkal jobban fogom tudni használni, főleg a blogoláshoz, mert erről Bluutooth-al (lehet, hogy nem így kell írni.) majd tudok feltenni fényképeket, meg mindenfélét ide a naplóba, mert vasárnap GO Svédbe és nem tudom mennyit leszek netközelbe. És csak jövőre jövünk haza és azt is úgy néz ki, csak 5-6 napra aztán húzok vissza. Persze addig még sok víz le fog folyni a Dunán, a Gangeszen meg még több… De egyenlőre így van tervezve, aztán kiderül még hogyan fogom bírni odakint. (Remélem rendbe jön a derekam rendesen és tudom látogatni a kinti dojok tréningjeit, főleg mert Európában Swédországban van a legrégebb óta ninjutsu…Akkor ennyit a motíválatlanságról… De hát ha már mindenáron Swédbe kell menni, és kaptam engedélyt az edzésre, akkor miért is ne?)


Most minden nap egy amolyan chilis, gyömbéres, gyógyteát nyomok egész nap torokra, meg az ekét derékra. Elég ramaty állapotban van most ez a test, amit erre a pár évre kaptam, de lassan azért gyógyulgat.


Adjátok a kegyeteket, hogy végre teljes lendülettel szolgálhassam az Istenség Legfelsőbb Személyiségét, Sri Krisnát és az ő Bhaktáit…
 
GOURANGA!