Menü

Tervek…


     Csütörtökön indulok Győrbe. (Karácsonyig.)

  Az én régi cimborám Gy., aki az ottani szállásomról is gondoskodott, meg a segítségem lesz a karácsonyi vásáron, eleinte Finnországba készült, hogy a decemberi szezont egy szállodában takarítsa végig, de tegnapi telefonos értekezésünk során nagy örömömre közölte, hogy mégis itthon lesz, mert majd csak 22.-én megy ki. Pénteken kipakoljuk az árut, amit a Mataji (Tiszteletre méltó anyácska) hoz Pestről, szombaton pedig elvileg vissza kell jönnöm Sz.helyre egy délelőttre az O.M.K-ba „Kardok ünnepére”, mert ott talán van némi esélyem a régi szerepjátékos cuccaim eladására. Már nem meguntam őket, vagy hülyeségnek tartom, hanem csak nincs értelme ezekkel foglalkoznom a továbbiakban, mert rájöttem elég izgalmas az életem anélkül is, hogy mások bőrébe képzeljem magam. Épp elég most ez a „kaland” is amiről itt olvasol…  :) Mert az anyagi világban való létezésünk nem más mint szerepjáték.

  Igazából mostanában nem nagyon leszek net-közelben, úgyhogy valószínüleg kicsit pihenni fog ez a blog, mármint a további bejegyzéseket illetően, mert én járom tovább az „utat”.

  Köszönöm a lelkesítő leveleket és bocsánatot kérek ha valakinek zavart okozok, vagy okoztam az életében.

  Elvileg jövőre kicsit megspékelem a gépet zenéléshez, amit adományba kaptam, meg beleköttetem a „Világ-hálót”, hogy tovább randalírozhassak efféle képen is, és …

  Szóval tervekkel tele van a padlás. Mint általában mindenkinek.

  Mivel szeretném szolgálni Krisnát ezekkel, ezért valószínüleg, csak azok fognak megvalósulni, amik arra méltóak. Előre is köszönöm neked drága, jó Istenem.

  Énekeld te is: 

 

Hare Krisna Hare Krisna

 Krisna Krisna Hare Hare

 Hare Ráma Hare Ráma

 Ráma Ráma Hare Hare

 

GOURANGA!!!