Menü

Tervezz Könyvborítót a Harciszerzi könyvének!


Akkor úgy néz ki, hogy a Harciszerzi Lovebook borítójának az üres szívecskés verzió nyert, ami igazából az első ötletem volt és hosszú filozófiai eszmefuttatások és beszélgetések után arra jutottam, hogy igazából azt szimbolizálja így, hogy mindenkinek van szíve, de mindenki maga dönti el, hogy mivel tölti meg…

Na de közben kiderült, hogy van egy csomó téma még a blogon, meg egy csomó írás, amiket lehet, hogy nehéz visszakeresgetni, meg linkelgetni, így miért is ne készíthetnénk több könyvet, több témában. Így aztán 3 könyvet készítünk egyszerre, a Lovebookal együtt, melyek közül az egyik természetesen Ninjás lesz és a harcművészettel, ninjutsuval kapcsolatos írásokat fogja tartalmazni, valamint egy harmadikat, aminek a címe egészen egyszerűen csak ennyi lesz, hogy: ISTENKE.

Az első kettő címlapjával nincs is semmi, mert gond nélkül megoldom, de a harmadikra van több ötletem is, ezért nem tudom, hogy melyik legyen. Gondolkodtam azon, hogy azokat is feltöltöm, meg megnézzük melyik tetszik jobban nektek, de aztán arra gondoltam, hogy Istenke mindannyiunk szívében ott van, így mi lenne, ha Ő nyilvánítaná ki valamelyikőtökön keresztül, hogy milyen borítót is szeretne a könyvre, amit én írtam, de a Vele kapcsolatos élményeimről, mert hát mások mégis csak kívülről látják ezt…

Tervezz Könyvborítót a Harciszerzi könyvének!

Tervezz egy könyvborítót, amelynek a tartalmát valamennyire te is ismerheted, és aminek a címe ez lesz: ISTENKE. A borító legyen jó felbontású és A4-es méretű, és tartalmazzon két szöveges részt:

 

  1. A Könyv Címét, vagyis ezt a feliratot: Istenke
  2. A Blog címét: harciszerzi.hu
A bárki nevezhet, minden nevezést elfogadunk.

Díjak:
  • Az első három nevező, megkapja ajándékba ezt a könyvet PDF formátumba, valamint az első hariszerzi könyvtrilógiát is.
  • A győztes  pedig plusszba még részt vehet egy harciszerzi.hu által szervezett tanfolyamon, amit Ő választhat ki. (Lesz még hamarosan főző tanfolyam, meg meditációs tanfolyam, a Reikin, önvédelmen túl.)
A borító tervek elbírálása és a nevezés pedig a következőképpen fog történni:
  1. Tervezd meg a könyvborítót, a fenti kritériumok szerint, és töltsd fel a facebookra az üzenő faladra, és tedd alá ezt a kép leírást:
  2. Ezzel a Borító tervvel neveztem a harciszerzi.hu Istenke című könyv borítójának versenyére.   (Ezt már nem muszáj, csak egy javaslat: Ha tetszik, vagy szeretnéd, hogy ez legyen a befutó, akkor lájkold kérlek.)
  3. Aztán a képen jelöld meg a harciszerzi facebook oldalát, hogy megjelenjen nekünk is, és ott az oldalon meg tudjuk nézni, hogy mivel neveztél, valamint minden látogatóm kedvére válogathasson. (Ehhez valszeg neked is lájkolnod kell az oldalt)
  4. Van ez a játék ugyan így eseményként megosztva a facebookon, ott jelöld be, hogy részt veszel, és a hozzászólásoknál ott is oszd meg a képedet, had lássák ott is minél többen.
Július 15. vasárnapig lehet nevezni, illetve akkor fogjuk zárni a versenyt, a legtöbb lájkot kapott borító lesz a könyv borítója, de az első 3 helyezett lesz díjazva.

Kellemes Kreatívkodást, és kíváncsian várom, hogy megjelenik-e ugyan az, vagy hasonló borító ötlet, mint az én 3 fajtám. (Szóval ez egy kísérlet is. :)