Menü

The Sambandha MantraCommando a Ratha-Yatran


Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz végre a következő Sambandha Mantra Jóga est. Szóval kaptunk egy felkérést a nagy hírű Rátha-yátra Szekér fesztiválon való szereplésre. Ez a Krisnások egész világon megrendezett fesztiválja, ahol egy hatalmas szekéren az Úr Jagganat-ot húzzák át a városon, táncolva énekelve. Szóval

2011.Július.9 Szombat

18:00-19:00

Ratha-Yatra

The Sambandha Mantra Commando

 

Lord Jaganátha Baladeva Subadra

A fesztivál egész napos lesz és már reggel indulunk a Hősök teréről, hogy megérkezzünk a Vörösmarty térre, ahol egy színpad fog várni bennünket és Istenkét, hogy ott kirakodo vásárral, mutatványosokkal (Jóga bemutató) Táncosokkal, mindenféle produkciókkal mulassunk. A Fesztivál záró akkordja ként pedig mint egy habot a tortára Sambandha Mantra Commandós bhajan lesz a színpadon.

The Sambandha Mantra Commando

Az egy órás közös, örömzenélős, dinamikus meditálós program során együtt fogunk elutazni a lélek hullámain egy másik birodalomba, ahol az Úr Jaganátha (Isten egy folyton és látványosan nagyon boldog formája) uralkodik örök extázisban. Ez a nagy közös ünnep és a védikus mantrák közös éneklése, a hangszerekkel, a kiváló zenészek által megkomponált harmóniában fog elolvadni minden ezen a délutánon. Hogy életünket és létezésünknek eme pillanatát, úgy élhessük át, hogy onnan a tökéletes tudatosság felé haladjon hátralévő életünk.

Legyél barátunk a facebookon is.

Nézd meg a RathaYatra félkész és még nem publikus oldalát. De ne mond meg senkinek, hogy innen kattintottál. (Szerintem ez az első normális Krisnás oldal)