Menü

Thenkjúevribády


Hálás köszönet mindenkinek aki el jött szombat este a Kék lótuszba a mantra jóga estre. Írhatnám, hogy nagyon jól éreztem magam, meg fergetegesre sikeredett a közös zenélés, de azt hiszem ezek a szavak nem fejeznék ki teljesen az élményt, amit tőletek kaptam.

SamBandhaMantraYogaBhajanBand

Amikor ennyi jó ember össze jön egy jó helyen, és együtt összhangban zenél, mantrákat énekel, akkor az sokkal több mint fergeteges, vagy jó. Aki el jött, azok azt hiszem mind hasonló véleményen lehetnek.

Hálás köszönet zenész társaimnak, akikkel jó ideje jó barátságunkat mind a mahamantra köré szőjük és ezért igazából nem nagyon tud semmi sem bele vágni, hiszen a Hare Krisna mahamantra éneklése minden anyagi dolgot megtisztít.

Hamarosan töltök fel egy az estéből összekaszabolt kis videót, kedvcsinálónak a következőhöz azoknak akik nem tudtak eljönni és egy kellemes emléknek azoknak akik ott voltak.

Mivel elég jól sikerültek a hangfelvételek is, könnyen elképzelhető, hogy megcsinálom a cuccot mp3-ban is, hogy az egészet tudja hallgatni aki csak szeretné. :)

SamBandha MantraYoga BhajanBand

ui: Telefonon, technikai okokból majd csak hétfő délután leszek elérhető!