Menü

Új idők, régi arcokkal.


 

  Elcsúsztatták az edzést egy órával. Ez jelezte, hogy nekem is tovább kell állnom lassan. Hiszen sokat időztem már ezen a vidéken. A fehér sárkány kifejezte, mennyire szeret edzeni velem és sajnálja, hogy tovább állok. (Bárcsak egyszer egy Iskcon templomban is megérném ezt. :))

  Mivel a csúsztatásnak köszönhetően a buszomig volt másfél óra, így eleget tettem egy régi kedves ismerősöm meghívásának, ahol is egy light spontán házi buli volt 5-6emberes. Persze egy nagyon jó hangulatú beszélgetés keveredett belőle. Nagyon érdekelte őket Krisna-tudat. Így mikor indulnom kellett volna a buszra, megkértek, hogy maradjak ott és jöjjek el reggel. 2-ig fent voltunk. Igazából felelősnek érzem magam a régi ismerősök életének alakulásáért, mert nagyon sok olyan dolgot tanítottam nekik, ami a pokolba vezet. Jó páran vágtak bele abba az „üzleti ágba” amivel én is foglalkoztam annak idején. Mindig elmondtam mit, hogyan kell okosan. Aztán megértették és most ők csinálják. Ezzel hozzájárulva az én belépőm árához is a Pokol-partyra. De ösztönösen olyan szépen vendégül láttak, annyira figyelmesek voltak, hogy ha nem tudnám, hogy nem foglalkoztak ebben az életükben a védákkal, azt mondanám, a szentírások alapján fogadtak, mint vendéget.

  Remélem Krisna-tudatra is olyan fogékonyak lesznek, mint…

  És miután ennyit beszélgettünk Krisnáról, ma annyira nyugodt és kiegyensúlyozottnak érzem magam, hogy már majdnem ragaszkodni is kezdek ehhez az állapothoz. :)

 

Szóval Gouranga mindenkinek!