Menü

Újdonságok és egy kérés Hozzád.


Új blogok, feltámadó blogok:

És akkor esett a hó, mi meg ellapátoltuk. És akkor lesz hamarosan új honlapja a Govindának, meg hamarosan egyre jobb lesz Sri Sri DayálNitay VijayaGaurnaga Darshan blogja is. Meg közben elkezdtek blogolni a Sankirtanosok akik elrepülnek egészen Bukarestig, és akkor szépen lassan mindenki neki áll Blogolni, még MattMerő is és jó kis Prabhupáda leckéket lehet hallgatni nála. (Csak azt nem értem, hogy mikor mindenki a freeblogra jön, akkor ő miért nem ide csinálja a blogját…) Meg közben lehalt egy szerver, ahol a ninjutsubudapest is futott, de Nandi a webmágus már átmenekítette egy másik szerverre és azóta még a Gugli is sokkal jobban hozza az oldalt. Meg ezzel párhuzamosan lehalt a haribol.hu is, de a mágus úgy tűnik őt is meg tudja menteni, és hamarosan újra indul.

24h Kirtan

Meg hamarosan lesz egy nagyszerű 24-órás Bhajan nap is, csak nem most hét végén, mint ahogyan eredetileg terveztük, hanem egy kicsit később…

Egy kérés a végére

Szóval dübörög a gazdaság, és egyre több nekem is a szolgálat így a webtémában. Amúgy nem tudom észre vetted-e, hogy mostanában nem olyan intenzitással kerülnek elő a bejegyzések, meg nem annyi mindent írok, mint eddig. És akkor ez úton osztanám meg néhány gondolatomat azzal kapcsolatban, hogy mostanában rengeteg sok mindent csinálok, főleg online, viszont mivel asztali géppel dolgozok, így időmnek csak egy bizonyos részét tudom ugye az efféle dolgokkal tölteni, mert az asztali gép helyhez van kötve.

Ezért kedves, egy nagy kéréssel fordulnék hozzád ismét. Az a helyzet, hogy szükségem volna egy komolyabb laptopra, ami legalább annyit tud, mint a jelenlegi masina, amivel elkövetek sok-sok online cselszövést.

Már régóta gondolkodom, hogy miként lehetne kissé összehangoltabbá tenni azt a szét hullást, amit például az jelent, hogy két irodában dolgozok két asztali gépen, mert az egyikkel az olyan munkákat tudom csinálni amiknél sokan kell ott lenni, a másikkal meg olyanokat amihez kell kapacitás (pl videókat nyiszálni). És arra jöttem rá, hogy nem megy ez így, vagyis csak nagyon nehezen megy ez mostanában, mert szerte szét vannak az energiáim és sokszor sokat kell gondolkodni, hogy akkor mi és hol is van…

Erre gondoltam:

macbook

 

Szóval arra gondoltam, hogy ha már a statisztika szerint ide jön naponta 500-600 ember, akkor hátha van köztük egy, akinek esetleg:

  • Van egy felesleges ilyen masinája véletlenül amit épp nem használ
  • Vagy van aki vett magának karácsonyra egy zsír újat és épp nem tud a régivel mit kezdeni
  • Vagy van elég pénze, hogy adományozzon egyet.
  • Vagy épp bankot rabolt és gyorsan el akarja költeni a pénzt még mielőtt elkapják
  • Vagy ha épp egyik sem, illik rád, akkor legalább egy töredék adománnyal hozzá járulhatnál pár ezer forinttal, hogy újult erővel és professzionális gépparkkal folytassam az eddigi szolgálataimat. (többek között a harciszerzi blog írását, hogy a tudatos tanfolyamot már ne is említsem.)

Ez utóbbi azért is érdekes, mert a legrosszabb statisztika szerint is, havonta 1278 egyedi látogató kukkant be ide, és ha ennek a számnak csak a fele pozitív és bírja a harciszerzin megjelenő cikkeket, és mondjuk csak ez a 639 ember egyenként adományozna 1000 forintot, már akkor tudnék két ilyen gépet is venni. De természetesen egy is bőven elég.

Szóval ha már szerzetes, akkor most koldulnék is egyet és arra kérnélek, hogy adományozz te is egy szíved szerinti összeget, nem beteg gyerekeknek, nem ételosztásra, vagy bármiféle más jótékonysági célra, hanem arra, hogy tudjam szolgálni ezeket a missziókat az online megjelenés minél professzionálisabbá tételével.

Ha adományozni szeretnél, akkor vagy személyesen tudod átadni nekem Bp-en, vagy el tudod küldeni postán, vagy esetleg egy közös ismerősünkkel. Arra kérnélek, hogy mindenképpen küldj egy mailt a harciszerzi@gmail.com címre.

Tárgy mezőbe ezt írd: Amennyit jó szívvel tudsz adni

Segítségedet előre is köszönöm.

szd:Kisordas