Menü

Újra Szeren…


 

  Tegnap Pesten voltam a fönökkel lebeszélni a továbbiakat üzletkötői pályafutásomról. Hát rengeteg tenni való van. Ez tetszik. Nagyon tetszik.

  Sok bhaktával találkoztam a Govindában, akik nagyon kedvesen fogadtak, sőt egyből jól meg is tömtek Maha-Prasadammal. Így aztán az „üzleti ebéd csak lasszizás lett, mert mire elérkezett annak az ideje úgy jóllaktam mint a duda.

  Egy új rendszer kidolgozásáról beszélgettünk a termékek terjesztésével kapcsolatban. Hamarosan minden kiderül azzal kapcsolatban, hogy Krisna ezt engedi-e nekem hosszabb távon sikeresen, vagy megint tovább lök valamerre. :)

  Meg mondom az őszintét kicsit lehangolt az utóbbi pár nap és már az elmém kezdte csúszósnak érezni ezt a Krisnás talajt.

  Ezt gondolta: Minek csinálod? Legalább 5helyről rúgtak már ki kétlábbal ezek a Krisnások. Az egész egyház rajtad röhög. Bezzeg előtte amerre csak mentél mindenki félrekotródott az utadból. Akkor csináltál és azt amit akartál. Ezt nyomod már két éve mindenkinek akivel csak találkozol mert, hogy a prédikálás erőt ad meg a Panchatattva megvéd. Pedig bárkinek beszéltél mindenki csak eltávolodott tőled sőt most az lett az erednénye ami előtte volt. Megint itt vagy egyedül.

  Jaj Krisna mondtam valamit dobhatnál, mert ha sokat nyom ez az őrült, akkor elesik a bástya.

  Aztán Govinda ismét kegyes volt. Egyszer még tavaly adtam egy könyvet egy lánynak egy boltban, meg hát ugye a nagy arcommal beszéltem neki is egy kicsit a filozófiáról. Rajzoltam neki térképet, hogy hogyan találja meg a többieket.

  Széles mosollyal az ábrázatán ott volt ő is. Mataji lett azóta. Nem volt időm vele beszélgetni, de elmesélte, hogyan lett ő is Krisnás. Látszott rajta, hogy megtalálta helyét, bár nem mondta. Sőt találkozott egy Prabhuval is aki amúgy egy nagyon jó ismerősöm (Barátomnak mondanám, de nem tudom ő mit gondol ezzel kapcsolatban)

 Szóval Krisna azt mondta kedves elmémnek, hogy de igen van értelme.

 

 „Mert az Ő útjai kifürkészhetetlenek.”

 

  Nem vagyok eredmény orientált, de ezt nagyon köszönöm minden Bhaktának, akiknek a kegyéből láthatom ezt a kedvtelést ami itt zajlik Magyarországon.  ( Huna-lila,  ;DDD)

 

 GOURANGA!!!