Menü

USA Book News 2009


Milyen érdekes, hogy épp nagyban szervezünk most vasárnapra egy fantasztikus előadást Tasi Istvánnal (Isvara Krisna Dasa) a természet IQ-ja című könyvből és akkor pont most kedden jön ez a hír:

 
"A természet IQ-ja: Az evolúciót cáfoló különleges állati viselkedésformák.

Tasi István és Hornyánszky Balázs könyvének angol nyelvű kiadását az USA Book News könyvészeti folyóirata "Az Ország legjobb könyvei 2009-ben" díjjal  tüntette ki, és a három legjobb tudományos könyv egyikének választotta.

Darwin evolúcióelméletét széles körben elfogadják, mint az élet változatosságának magyarázatát. Az evolucionisták az állati viselkedés formák kialakulását egyszerűbb formákból való fokozatos fejlődéssel magyarázzák. Amikor azonban megpróbáljuk az állatok összetett viselkedését így
megmagyarázni, rájövünk, hogy lehetetlen.

A Természet IQ-ja könyv arra invitál bennünket, hogy vizsgáljunk meg egy másik magyarázatot. Lehetséges-e vajon, hogy világunk egy természetfeletti értelem nyomait viseli magán, amely végtelenül leleményes megoldásokat alkalmazva hozta létre az élővilágot?"

Szóval semmi marketing fogás, semmi trükközés, tényleg ma kaptuk a forró infót. És akkor ezért aztán sok-sok-sok szeretettel meghívlak téged is, ha van kedved nézz be hozzánk vasárnap. 
 

Bővebb infót a rendezvényről, ahol beszélgethetsz is a szerzőkkel
itt találsz
 

 


A Természet IQ-ja c. könyvet pedig
itt tudod ingyenesen megrendelni pdf-ben…

Gauranga