Menü

Vallás kategória a Freeblogon


Na gyerekek, míg a szent földön jártam, hatalmas lépés történt a főoldalán, mondhatni történelmi pillanat következett be. Nem tudom feltűnt-e valakinek, de a freeblog szerkesztőinek kegyéből, beindulhatott a vallás kategória
a főoldalon, vagyis most már lehet kutakodni, turkálni a freeblogos
vallásokkal átitatott blogok között is. Sőt mi több, a legfrissebbeket
naprakészen olvashatjátok a kategóriára kattintva, akár visszamenőleg
is.

vallások jelképei

Azért nagy lépés ez, mert sokan keresnek valamit amiről nem is tudják, hogy micsoda az, de ezek a blogok pont Vele foglalkoznak. Hiszen végső sorban minden vallásnak Egyetlen célja van, mind ugyan arról az egy dologról szól és a vallás elvei mindegyikben ugyan azok, csak más-más megfogalmazásban.  Persze ezzel az egyszerű ténnyel az ostobák vitatkoznak, hiszen ők az ellentéteket keresik ahelyett, hogy az összhangra törekednének Istennel az Ő végtelen energiájával és minden egyes teremtményével.  Ezek a különféle blogok különféle megértéseket élményeket, írnak le Istenről, vagy Isten energiájáról, és nap mint napi megtapasztalásáról. Talán olyat mutatva az effelé a témában  érdeklődőknek, ami segítségükre lehet abban, hogy megleljék az élet értelmét és az örök boldogságot, amit oly nagy buzgalommal mindannyian keresünk a világon.

Ezúton szeretnék akkor megkérni minden kedves jelenleg freeblogon tevékenykedő bármiféle vallási érzülettel, vagy lelkesedéssel átitatott blogtulajdonost, vagy blog olvasót, hogy akkor ha kimaradt a névsorból valami, vagy valaki, akkor jelentkezzen bátran.

Erre a címre: aszerk@econet.hu 

Akik eddig úgy találtattak :)