Menü

Vannak olyan…


 

  Magyarországról évente 2000 ember tűnik el nyomtalanul. Minden féle korosztály, de többnyire fiatalok. Egy elenyésző részük öngyilkos lesz, aztán egy bizonyos mennyiség a prostitúciónak, majd a maradék a szervkereskedelmek esik áldozatul.

 

  Vannak olyan családok, ahol az apa adja el a családtagjait, hogy pénzhez jusson.

  Vannak olyan családok, ahonnan elrabolnak 1-1 tagot, és másoknak eladják pénzért.

  Vannak olyan emberek, akiket azért rabolnak el, mert más embereknek kellenek a szerveik.

  Vannak olyan emberek, akik ilyen és még ehhez hasonló dolgokból élnek. Itt járnak közöttünk és teljesen normálisnak tűnő életet élnek.

  Vannak olyan csapatok, ahol egy luxusProsti miniszoknya necharisnya felállással elvarázsol egy szórakozóhelyen egy egészséges fiatal fiút, aki bedől a csábításnak és soha többé nem látja senki.  

  Aztán ugyan ez pepitában.(Fiú-lány)

  Vannak olyan csapatok, akik eljárnak

a szegényebb vidékekre és felvásárolják a „fölösleges” családtagokat, hogy aztán prostitúcióra kényszerítsék őket. Aztán ők nem mindig vásárolnak, hanem van amikor csak elvesznek. (Romániából pl.)

  Általában az egészséges embereket keresik ők, hiszen minél jobb a kondi, annál többet ér a delikvens. A szervkereskedőknél persze számít a vérminta is. De ilyen motivációval általában nem a tróger alkoholisták tűnnek el az utcákról.

  Vannak olyan helyek, ahol pénzért bármit meg lehet kapni.

  Vannak olyan helyek, ahová ha valaki egyszer bekerült, akkor onnantól azonnal drogfüggővé teszik, hogy ne a szabadság utáni vágy legyen az élete, hanem a szer és ezért bármire (Tényleg bármire.) hajlandó legyen

  Vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy ha egyszer eltűnik valaki, akkor az utána még előkerülhet. De ez naivság, mert nem nagyon szokott ilyen előfordulni. Ha valakit egyszer elkapnak, akkor azt onnan csak a halál mentheti meg (Az esetek 99%-ban).

  Vannak olyanok, akik mindezekről a dolgokról nem hajlandóak tudomást venni és csak élni szeretnék a béke és boldogság illúzióját.

  Vannak olyanok, akik mindezekről tudnak, de az a dolguk, hogy elhitessék ezeknek a dolgoknak a jelentéktelenségét.

  Vannak olyanok, akik küzdenek ez ellen, és vannak olyanok akik küzdenek azért, hogy így legyen, vagy maradjon.

  Vannak még olyan dolgok is, amik ide nem lettek leírva, vagy azért mert már ezt is elégnek éreztem, vagy azért mert még én sem hallottam róluk.

 

  Nagyon gyenge 100év telt el az első Világháború óta és majdnem fele annyi a második óta. Azért mert most a béke illúziója lengi be az életüket az embereknek, illetve nem hajlandóak tudomást venni azokról a szörnyű és embertelen cselekedetekről amelyek nap mint nap megtörténnek a közvetlen környezetükben, azért gondolják, hogy azok akik ilyenekről beszélnek, azok rossz és gonosz emberek.

  Pedig a 2000 az egy hivatalos adat, amiben a be nem jelentett esetek benne sincsenek és ez csak egy akkorka kis zsebkendőre vonatkozik, mint Magyarország. Világviszonylatban sokkal szörnyűbb az egész.

  Aki akar csak álmodjon tovább szép rózsaszíneket.

  Aki meg fel szeretne ébredni, az nézzen körül egy kicsit komolyabban maga körül, mivé korcsosultak az emberi értékek és kapcsolatok.

  Vannak ilyen napok, mint ez a mai. De biztos hogy vannak jobbak és rosszabbak is.

  Van Isten és Vagyunk mi. Ő a főnök. Nincs mese.

 

Gouranga!