Menü

Vedd észre a változást!


 

Változz te is

 

Akkor ez úton szeretném minden kedves olvasónak megköszönni, aki részt vett a kattintgatós akcióban, amibe végül is próbaként csöppentünk bele véletlenül, az aktív részvételt.

A sors furcsa fintora persze, hogy a Vedd Észre a Változást című játék szervezői éltek hatalmukkal és likvidálták a fotómat, mely a telekspekuláció címet viselte:

A város szélén, ahol a madár sem jár, csak a gazdag veterán autó gyűjtő, na oda építenek uniós pénzből utat. Na de kinek? Csak nem telekspekuláció?

Bár a kiírás az volt, hogy a az első 10 közönségszavazatos kép is ki lesz állítva, de most nem szerepel a kép az oldalon, szóval likvidálták. Pedig hála nektek, simán benne voltunk végig az első 10-ben és ki kellene állítaniuk a képet. (Most nem osztok rájuk átkot, mert azt mondják nem szokás)

Nekem viszont nagy örömömre szolgált, hogy jócskán 200 000 fölött volt a kattintások száma, amit tőletek kapott a kép és ezzel azt mutattátok nekem, hogy bár nem sokat, de mint olvasóim mozdultok, ha megkérlek benneteket rá…

Nem tudom milyen berkekben mozog ez az "Új Magyarország" nevű program, de meg van róluk a véleményem. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számítottam erre a manőverre, viszont azon elcsodálkoztam, hogy ma még kaptam egy levelet is tőlük, hogy:

 

"Tisztelt Pályázó, Regisztrált Látogató!

A
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség lezárta országos fotópályázatát. Ha
visszalátogatsz honlapunkra, akkor Te is meggyőződhetsz a pályázat
sikeréről. Több mint másfélezer beküldött fotó mutatja: érdekel
bennünket Magyarország fejlődése, észrevesszük a körülöttünk történő
változásokat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy közös munkával sikerült
elkészíteni a hazai fejlesztések legnagyobb közösségi képeskönyvét

Köszönjük, hogy Te is részt vettél játékunkban, vagy ellátogattál honlapunkra,
hogy megnézd mások képeit. A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat
2008. december 5. és 21. között a
budapesti Gödör Klub

előterében egy nagyszabású kiállítás keretében is bemutatjuk. A
rendezvényt szórakoztató programok, játszóház és vetélkedők teszik még
izgalmasabbá. Kérjük, ha teheted, gyere el, vegyél részt
programjainkon, és főleg nézd meg a képeket élőben is!

Szeretettel várunk,

A pályázat szervezői"

Szerintem nem nagyon fogok elmenni, hiszen azonkívül, hogy elcsattintsak egy molotovkoktélt és az egészet felgyújtsam a fenébe és főleg azért, mert a képemet ami egy másik oldalát mutatta be az Uniós akciónak, egészen egyszerűen törölték a résztvevők közül…

Ha most úgy ahogyan azt ígérték és az első 10 közönségszavazatos képpel ki került volna ez a kép is, akkor azt mondanám, hogy igen tényleg van változás…

 

De semmi gond, mivel egy újabb akciót indítok útjára, ahol nem kell kattintgatni.

(És ígérem, többet nemis lesz ilyen gyagyás játékba való bevonás) 

Ezt viszont nem fogom nagydobra verni, csak a hírlevélben mesélem el, mivel meglepetés lesz azoknak akik nem akarnak valami oknál fogva feliratkozni. 

 

Bár a lehetőség folyamatosan adott, azt gondolom, hogy valamennyire itt lenne az ideje egy kicsivel tovább lépnie a blognak és nekünk is akik részt veszünk benne. (akár író, akár olvasó)  Mivel a hírlevélre feliratkozók száma még nem éri el a napi olvasók 10%-át sem, így gondolom sokan csak leskelődni jártok ide, vagy kiröhögni az agymenéseimet. Ami nem zavar, mert inkább jó kedved legyen tőlem mint rossz, de azért elgondolkodtató, hogy érdemes-e írni a blogot tovább és beleölni azt a sok energiát ami már benne van és amit ezen túl még terveznék beletenni. Vagy fektessem ezt a powert valami hasznosabb dologba…

 

Rólam már sok mindent megtudhattál  ha eddig olvastad a blogot, most viszont eljött az idő, hogy én is megismerkedhessek veled. Ha nem is személyesen, vagy teljesen, de legalább annyira, hogy megadsz néhány adatot magadról és regisztrálsz erre a programra. Elhiszem, hogy kényelmesebb csak idekattintani és nézni, de itt a Változás ideje és akkor most lépj te is egyet. Nem kell megijedni, nem lesz levéldömping, akik már feliratkoztak és akiknek ez a bejegyzés most nem szól elmondhatják, hogy tényleg nem történt semmi extra mióta feliratkoztak. Az adatokat teljesen bizalmasan kezelem és soha senkinek nem mutatom meg. Ez csak a te meg az én közös titkom marad. :)

Szóval gyerünk Regisztrálj és fogadd el tőlem az ajándékokat amik automatikusan járnak…

 

Apropó, aki nem kapta meg feliratkozás után, vagy még nem jelezte, az dobjon már egy mailt, hogy orvosolhassuk a problémát, mert úgy látszik ilyen is van. :)

Gouranga

Már megyek is feliratkozni–>

ui: Mivel 16.-án megműttik a szemem, így utána kicsit másképp fogom látni a világot és ezt veheted szó szerint. A műtét után lesz egy kis kihagyás és szerintem csak új év környékén fogok újra blogolni. Viszont ha addigra nem lesz legalább 108 feliratkozó (Na ná, hogy 108) a hírlevélre, akkor azt hiszem lesz még egy Krisnás blog ami befejeződik. És nem azért mert haragszom, vagy kibuktam, hanem egészen egyszerűen csak azért, mert  ha 3 év alatt nem sikerült olyan olvasótábort gyűjteni, akik közül  legalább ennyien hajlandóak  lennétek csak egy minimális kommunikációra, nem is nyilvánosan, csak emilen keresztül, akkor időpazarlásnak tekintem a továbbiakban a Kezdokrisnas.freeblog.hu lelkiismeretes írását, vezetését és folyamatos fejlesztését.Ha 200 000 kattintást le tudtok adni, akkor nehogy már ennyi ember ne adja meg az emiljét.

Jelenleg 30-an iratkoztok fel és ennek is nagyon örülök, meg főleg a válasz leveleknek amiket kaptam a könyvekről feltett kérdéses emilre. Ígérem, hogy válaszolni is fogok, csak most  van itt egy kis hó, így azt kell ellapátolnom.

Szóval messze még a 108, de hajrá, mától Itt az ideje a változásnak kezdődhet a második hullám… :)

Már megyek is feliratkozni–>

 

Rádhe-Rádhe