Menü

VegaFood Vs. Govinda VegaSarok


Avagy, ahogy az álmok valóra válnak…

Amikor még a VegaFoodnak dolgoztam mint marketinges, már akkor össze állt egy vízió a fejemben, egy nagyobbfajta mozaik, melynek apró darabkái szép lassan mind-mind a helyükre kerülnek. A fő elv az volt, hogy akkor legyen mindenkinek minél jobb. Mind a cégnek, mind a cég ügyfeleinek, vagyis a rendkívül finom vega ételek főzőinek, és elfogyasztóinak is.

Akkoriban amikor a VegaFood blogot írtam, sok minden történt, mind a cégnél, mind mindenhol máshol, amikről nem született bejegyzés, mert majd egyszer 20 év múlva talán írok vagy beszélek róluk. Annyi azonban legyen elég, hogy azon serénykedtem, hogy meggyőzzek minél több embert, hogy igazából úgy volna hatékony ez a prasadam osztás, hogy a legeslegjobb szakácsot odaszerezzük a konyhába, majd a Vegetáriánus éttermeknek is mi fogjuk szállítani az ételt.

Már akkoriban fűztem Tulasi Prabhut, akit még a Pádayátra zarándoklatokról ismertem meg, ahol “háborús körülmények” között is olyan mennyei finomságokat készített, hogy öröm volt enni. Még a legrosszabb napján is olyat főzött, amit az általam második kategóriába sorolt összes többi Vega szakács akkor csinál, amikor élete legjobb napja van, hogy jöjjön a VegaFoodhoz és így had menjen mennyei főztje minél több embernek.

Majd a dolgok alakulása úgy hozta, hogy külön váltak útjaink a VegaFooddal. De aztán itt és ott újra újra össze-össze sodor velük a szél. Most például úgy, hogy az egyik nagyon kedves jóbarátom Madhukanta pr által vezetett Govinda Vega-sarok külön vált a másik étteremtől, és a VegaFood szállítja nekik az ételt, amit ott ebédre, vagy délután majszolgatni lehet, amit persze Tulasi prabhu főz. (Én meg esténként megyek a maradékért, amit már kidobnának, és azt szoktam vacsizni.)

 

Vegafood Vs GovindaVegasarok

Tehát az a jó hírem, hogy a tervek valóra váltak, és éppen ebben a pillanatban is folyamatosan teljesednek kifelé, vagyis a VegaFoodnál Tulasi pr, Európa legjobb Vega szakácsa főz, A Govinda VegaSarok, meg onnan szállítja az ebédet.


Azt kell mondanom, hogy sok helyen ettem már, sokféle szakács kezéből, sokféle mindent, de ilyen jókat, mint mostanában még eddigi életemben soha. Ezt minden képpen el kellett mondanom, mert az a véleményem, ha enni szeretnél valami normális Vega ételt, akkor rendelj a VegaFoodtól, vagy cuppanj be a Govinda Vega Sarokra egyet.

Ezenkívül a Vegasarok azt is kitalálta, hogy csináltak egy Facebookos profilt, és ha lesz 1000 haverjuk, akkor egy nagy ételosztást csinálnak abban a gyermek otthonban, ahol annak idején olyan sokat harinámoztunk, mikor épp angyal akartam lenni. :)

Szóval lájkold te is a VegaSarkot. :)