Menü

Vendég Sereg Harciszerzinél: Szórád Attila


Szép napot mindenkinek!

Szórád AttilaHogy találtam a blogodra? Te találtál meg engem. Küldtél egy levelet, hogy lesz gyertyafényes mantra-meditáció, és a részletekért kattintsak a linkre, az a link pedig a blogodra hozott, amit azóta is folyamatosan olvasok, és nagy örömömre szolgál, hogy még mindíg találok új dolgokat. Termékeny blogger vagy.

Egyébként az továbbra is rejtély számomra, hogy miként kerültem képbe nálad, hogy honnan került az emil címem hozzád, hiszen nem is ismerjük egymást, de nagyon örülök neki, hogy így történt. (talán valamilyen isteni elrendezés lehet a dolog hátterében mer mostanában épp azon nyekeregtem, hogy az általam eddig fellelt Krisna-tudattal foglalkozó oldalak elég keveset írnak magáról a Krisna-tudatról, továbbá igen ritkán kerül fel rájuk új olvasnivaló) Naponta többször is benézek, mert a bejegyzéseiden kívül nagyon érdekelnek a kommentek is.

Engem kizárólag a vallással, filozófiával kapcsolat bejegyzések érdekelnek, de az sem zavar, ha egy-egy ilyen jellegű téma egy kicsit ninjutsusítva van. :)

Érdekel a Krisna-tudat filozófiája, és az, hogy más szemén keresztül is láthatom a dolgokat sok pluszt ad hozzá a bimbózó megértésemhez. Ami egy kicsit elkeseritő az az, hogy téged több helyről is kiraktak. Nem is igazán értem, hogy erre hogy kerülhetett sor. Nem tudom mit véthettél, de ha a szíved tiszta (vagy legalábbis tisztítás alatt áll) akkor ezeknek a “kedves” lelkeknek is, akik kiraktak,  fel kellett volna fedezniük, hogy általad, rajtad keresztül újabb, más, mélyebb megértésekhez juthatnának. De hát mit is csodálkozom? Ez a világkorszak pont erről szól. Pl. a félreértésekről…

Összefoglalva: A blogod így jó ahogy van. Feljebb olvastam, hogy valaki írta, hogy a háttéren kellene változtatnod stb. Minek? Egyszerű, könnyen kezelhető, szép fehér. Kit érdekel a háttér?

Azt hiszem, sokak nevében mondthatom: Köszönjük, hogy vagy nekünk!

Gouranga
Szórád Attila