Menü

Vendégsereg Harciszerzinél: Balatincz Miklós


nem kaptam képetHare Krishna!


Üdv mindenkinek aki esetleg olvasná ezt az üzenetet!
Én nem olyan régen találtam rá erre a blogra, körülbelül azóta amióta magam is bhakta lettem (vagy legalábbis folyamatosan igyekszem, hogy az lehessek). Érdekes módon ez volt az első Krishna-Hívő által írt blog amit találtam. Amikor legelőször rákattintottam a Google kereső által talált linkre, nem értettem a blog üzenetét. Mi ez, hogy harci-szerzi?-gondoltam. Aki szerzi az nem harci… Aztán hagytam is az egészet… Legközelebb akkor tértem vissza, amikor beszélgettem a "harc" témaköréről, kedves mentorommal és elkezdtem olvasni a Bhagavad-Gítát. A sok év alatt összegyűlt szemét, és kallódó információ egyből helyre került a fejemben a Krishna-Tudat fényétől.
Az első dolog az volt, hogy elolvastam azt, hogy lett MC Krishna-Hívő. A történet azon kívül, hogy nagyon érdekes, és néhol még megható is volt ráébresztett arra, hogy milyen kegyes az Úr és, hogy milyen szerencsések vagyunk mi apró lelkek akiknek akkora kegyben van részük, hogy Őt imádhatjuk itt az anyagi világban.  Ezt a benyomást én folyamatosan érzem a blogon és ahogy ezt az üzenetet írom/írtam. MC blogja az élet minden területére kiterjed és mutat őszinte, alázatos meglátásokat azok számára akik olvassák. Olyan írások ezek amik egy teljesen tiszta szívű és őszinte ember szemszögéből mutatják be az életet mindenféle szépítés, és népszerűséghajhász duma nélkül, és nyújthatnak segítséget, mert nem egy felfoghatatlan és elérhetetlen embertől származnak.
Őszintén szólva nem olvastam még sokat a blogot, és csak részben van áttekintésem róla ezért felesleges is sokat írnom róla (majd megteszik azok akik erre jobban hivatottak nálam), de minden bejegyzés ezt a tiszta őszinteséget hatja át. Ezért is írtam, hogy egy ilyen blog ne tűnjön már el, mert ha "fellapozzuk" akkor bármikor találhatunk benne sok okosságot.
Remélem nem voltam túl csöpögős 😉

Góranga
Miklós pécsről