Menü

Vendégsereg Harciszerzinél: Millye Ágnes


Milye Ágnes vendégségben a HarciszerzinSzeretném megköszönni, hogy olvashatom gondolataidat, az életed történéseit. Az okát nem tudom, hogy miért, csak egyszer odataláltam és azóta mindig megnézem a blogodat. (a pécsi oldal -krisnaudvar- linkjei között volt a tied is…) szeretem a zenéket a képeket is, amiket felteszel az oldaladra. Minden vonz, ami Krisnával kapcsolatos…

Magamról nemsokat tudok mondani. Épp harminc éves vagyok, van egy fiam hét éves, két fogadott gyermekem és néha velünk van a férjem is, aki mostanság afganisztánba próbál kijutni, mint eü-s katona. Eddig mentős volt. Én nővérként dolgozom székesfehérváron a Szent György Kórházban a tüdőosztályon. Nem túl izgalmas az életem, bár eddig elég sok inkább elfelejteném élményben volt részem. Nem részletezem, mert próbálom tartani magam ahhoz, amit egyszer hallottam, hogy ne beszéljek sokat, mert az felesleges. Helyette olvassak, vagy beszéljek Krisnáról . Krisnáról nincs kivel beszélnem, mert a kollégáim nem tolerálják, olvasni nincs időm túl sok (bár van már vagy harminc könyvem ebben a témában), ezért maradt a blogod. Meg néha Bindhu Madhava Das-al váltok levelet, vele is interneten ismerkedtem meg.

Szoktam nagyritkán és még annál is ritkábban közösségbe járni, de sajnos pénzügyi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy olyan gyakran menjek, mint amennyire odavágyom. Utoljára januárban voltam a budapesti templomban, tavaly nyáron a völgyben és a tavalyi Rathha-Yatra-n láttalak is legutóbb. Szóval igen már találkoztunk, néztünk is egymás szemébe, de soha nem beszéltünk. Tetszik, ahogyan mridangázol és énekelsz.

Amúgy 1994 óta ismerkedem a Krisna-tudattal, és még mindig nem jutottam el addig, hogy lelki nevem legyen. Sokat segített nekem Muni-Raja das, ő itt osztott sokáig könyveket fehérváron.

Szeretnék sok sikert kívánni a műtétedhez, remélem Krisna ismét melletted lesz, mint ahogy eddig is, és folytatod majd a blogod írását, mert nekem az erőt ad, hogy ha látom más milyen kitartó tud lenni. Ha gondolod írhatsz nekem is, szívesen levelezek, de szerintem elfoglaltabb vagy annál, mint hogy még privátban is irogass. De ha mégis, annak nagyon fogok örülni. Csatolok egy képet, hogy ha lehetőségünk lesz egyszer találkozni, talán felismerhess.

GOURANGA
Millye Ágnes