Menü

Vendégsereg Harciszerzinél: Vera


Jajj Te kis Kedves, dehogy zaklatsz engem :)

Egyébként a link a filmes oldaladra már átjött  elsőre is :) Köszönöm a könyveket, örülök hogy megvan pdf-ben is , így legalább én is tovább tudom küldeni.

 

tarka szárnyú pillangó

 

Nekem nyomtatásban az alábbiak találhatók a könyvtáramban: Bhagavad-Gíta;Srimad Bhagavatam III/I; Krisna az istenség legfelsőbb személyisége, Az önmegvalósítás tudománya, Varázslatok könyve ( Dr. Tóth -Soma László). És ez sajnos nem azt jelenti hogy 11-szer elolvastam volna :( Viszont forgatom őket időközönként, Úgy ahogy a többi más vallásokról és filozófiáról szóló könyveket is , ha időm van rá.

A ” rövid”és “unalmas”:) életedet viszont volt türelmem végig olvasni :) Ismerős!! Nekem Leonardo Da Vinci azon bölcs mondata jött át utána, ” Hogy nem alkothatunk véleményt dolgokról addíg míg azt teljes egészében meg nem ismertük”

Én is útkereső és nagyon kiváncsi életet élek, ezért sok helyen megfordultam már ahol felfedezni véltem az “Igazságot”, de szerencsére az utolsó pillanatban mielőtt elmerültem volna benne vagy köztük , mindíg sikerült időben kiugranom .

Mostanában inkább a kisunokámat ( Ádám) próbálom terelgetni, mert nagyon-nagyon kíváncsi  :), de hagyom azért hogy a megismerés is a része legyen és nem mondom hogy most ezt ne tedd, mert én már kipróbáltam és nem az aminek látszik.

A Mormonok érdekes emberek , nekem nem volt közvetlenül kapcsolatom velük, de a Jézus által tanított és hirdetett dolgok mélyen megérintettek… A szektáktól valahogy próbáltam magam mindíg távoltartani, mert erőszakosak és én a saját tiszta tudatomban és a bennem rejlő egyéni és másokra nem vonatkoztatható saját sorsomat igyekszem megérteni , megélni…

Egyébként befelé forduló és abszolút nem közlékeny ember vagyok, nem Tanító tipus. Néma halak jegyű..A gyerekeimen és a kutyámon kívül nehezen viselek el másokat, talán mert többet látok már mint az átlag és inkább a szív amit érzek és arra is hallgatok:), viszont a gonosz dolgokon kegyetlenül felhúzom magam és akkor úgy odaszeretnék csapni, de már csak gondolatban teszem és nem félek a negatív karmikus visszahatástól, mert úgy gondolom hogy vannak dolgok amikért igenis harcolni kell…Ezért is iratkoztam fel a hírleveledre, mert nagyon őszinte embernek tartalak és számomra a bölcsesség tudása birtoklása nem kor kérdése.

Mivel olvastad és hirdetted a Bibliában  írt dolgokat ezért ismered Jób könyvét és az ott tanító Elihut. Amikor a kis Ádámnak a bölcselkedéseit hallgatom mindíg ő jut eszembe , mert én tisztelem és elfogadom a véleményét egy 11 éves kis emberkének is.

Vannak köztünk “nagyszelllemek ” és ” nagylelkek” . Krisnavölgybe eljárunk rendszeresen és viszem Ádámot és Annát is , mert jó ott lenni, nem vagyok az a szárit hordó nő, mert én bennem jelen van a férfi oldalam is és mint szellem élek. Ismerkedtem meg kedves bhaktákkal , szívesen beszélgetek velük , néha msn-en is . De ott sem minden az amiről a “krisnatudat” szólna egy -két őszinte ember kivételével elég sok a képmutatás.., dehát nem járunk mindannyian egy Úton…

Türelmesebbnek lenni és befelé figyelni többet !Nekem ezt kellene gyakorolnom,  de ha nagyon nem tetszik valami megfigyeltem az hamarosan megváltozik jó irányba… :)

Szép Napot! Üdv. Vera

Ui. Egyszer már én is meghaltam úgy hogy lebénult a bal felem, nekem a középső ujjamon jött be aLény aki a halált ossza de előtte hallottam az édesapám hangját nagyon messziről kiálltani( már elment) hogy vigyázzak, és írtó rossz volt nem megmozdítani a kezem és a lábam , de csak kb 5 percíg tartott és Jézus által történt beavatásként éltem meg ( mint az első halált ill. karma elvételt)16 éve volt :) novemberben… :)