Menü

Vendégsereg Harciszerzinél: Virág


virág vendégségben harciszerzinélGouranga!
Kedves Prabhu!

Meglepődtem, amikor jött ez az email, mert lehet hogy csak elkerülte a figyelmem, de mindenesetre nem számítottam arra, hogy visszajelző emailt is vársz. Igen, a regisztráció, azt gondolom nagyon jó ötlet volt, a könyvek, meg igazi, mindenkit vonzó "mézesmadzagnak" bizonyultak! Ezt jól kitaláltad :) Gondoltam, csak ügyesen regisztrálok, és aztán maradok a háttérben, anonimként figyelve. De jött az email, hogy választ vársz… Hoppá, gondoltam, akkor most nem lehet elbújni…  és nem lenne szép, hogy amit kapok, azt csendesen besöpröm, de nem reagálok… Megfogtál… :)

A legjobb barátom, a férjem mutatta be nekem a blogod kb. 1 evvel ezelőtt, az "Ahogyan megtaláltam Istent" c. írásoddal. Nagyon tetszett, igazan komoly történet, azon nyomban tovább is küldtem azoknak, akik úgy gondoltam értékelni tudjak majd. Értékeltek. Ahogy én is a blogod. Mert olyan őszintén, kitartóan csinálod, ahogyan én eddig meg semmit, mert bevállalod es felvállalod magad, a múltad és a jelened, a gyengeségeid. Szolgálsz, prédikálsz, akkor is ha nehéz, akkor is ha akadályok jönnek szembe. És erősödsz ebben. Ez nagyon szép. Egy csomó dolog amiből tanulhatunk.. Nem vagyok mindennapi látogatód, de időről időre vissza-visszanézek.
Mostanaban lelkesen olvasom a vendegeid bejegyzeseid is :).

A Krisna-tudat engem elsöprően ert. Kerestem – mióta az eszem tudom kerestem valamit. Emlékszem meg nagyon kis gyermek voltam, és féltem a haláltól. Szerettem volna hallani róla, hallani arról, hogy mi lesz utana, miért érdemes JÓL élnünk, mi a célja ennek a földi létnek. De
nem hallottam róla.. Tovább kerestem, tanulási vágyam volt, pszichológia, filozófia, vallások fele fordultam. A válaszokra elég sokat kellett várnom. És igen, a Krisna-tudat, Prabhupada könyvei es a bhaktak hoztak el a válaszokat az összes kérdésemre. Ebből merítem a boldogságot, és élvezem, hogy tanulhatok. Mert ez egy nagyon komoly, és egész életen át tartó tanulási, egyéni fejlődési folyamat. Megérteni, hogy kik is vagyunk, hova is tartunk, milyen következménye van a tetteinknek, Kicsoda Isten, milyen ez a világ… És a folyamat nagyon egyszerű: csak énekeljük a Hare Krisnat, tancolunk és boldogok leszünk!
Nagyon boldog vagyok, hogy Krisna es bhaktai engem is odavonzottak magukhoz!

További lelkes kitartást kívánok Neked irasaidhoz, és a Krisna-tudat terjesztéséhez!

GOURANGA!!!

Virág