Menü

Video Premier: A tökéletes tett


Kezdődik a Srila Prabhupáda Marathon, mint minden évben idén is. Ez azért különleges, mert immáron 20. alkalommal történik ez az esemény Magyarországon, vagyis ez a 20.Év, hogy minden valamire való Krisna hívő ki vonul az utára és ott lehetőséget ad minél több embernek, hogy kapcsolatba kerüljenek a Lelki tudással, mely az egyetlen módja annak, hogy szebbé és jobbá tegyük életünket. Csináltunk egy kis filmet is (3nap,2 éjszaka, kisebb nagyobb megszakításokkal) ami végre megnézhetsz teljes képernyős módban, meg meg hallgathatsz profi hangcuccal, mert van rajt még basszus is :):

Az első részét természetesen úgy lopkodtam össze egy másik filmből, ami miatt persze a youtube és egyéb magasan kvalifikált oldalak nem engedték megjelenni az össze állítást, de szerencsére sikerült egy Magyar kezdeményezésbe bele botlani és némi kompromisszum árán feltölteni a cuccot. Valszeg itt egy jó darabig látható is lesz.

Gauramani prabhu a Fő könyv osztó
Amúgy a film felvételében még mint rendező sokat segédkezett Gauramani prabhu is, ha úgy tetszik ő volt a producer (Bár ezt a film végére elfelejtettem kiírni, meg a köszönetet a HOME projekt-nek is), hiszen ő szerezte a kamerát, a szereplőket és a fő mondanivaló is rajta keresztül jött át. Sőt mivel ez egy olyan cuccos, aminek az volna a hivatása, hogy benned is elindítson valamit, megkért, hogy tegyem ide a telefon számát, hogy te is tudjál jelentkezni és részt venni a programban:
Szerintem hívd fel most:

Gauramani Prabhu:

06-30-53-72-905

Ha csak egy napot, vagy pár órát, akkor annyit…

Golokare prema dhana harinama Sankirtana

ki jaya!