Menü

Visszatérés


Sok nagy tervel, hatalmas lelkesedéssel tértem vissza a szentföldről ide a Kali-Yuga sűrűjébe. Az elmúlthéten csak annyit neteztem, hogy felraktam a képeket amiket a szent dhámban készítettem. Szóval rájöttem, hogy nem vagyok internetfüggő és igencsak jól meglennék nélküle. Sokat bhajanozhattam és még én is énekelhettem néhány barátommal Rádhe-Syamasundarnak, úgy mint régen. Olyan jó volt, hogy nem is akartam eljönni, de most mégis megint itt ülök a gép előtt és írok szerkesztek gépelek. A tehénpásztorok fogadtak be végtelen kegyükben és nekik segíthettem több mint egy hétig odafent a szent Dhámaban. Hamarosan feliratozom, meg kibővítem a múltkori képgyűjteményt, hátha te is kedvet kapsz ehhez a mókához. Mert a tehénpásztotrok élete csupa móka és kacagás. Hajnali kelés, hidegvízben fürdés, karámépítés, szénagyűjtés ökrös szekérrel, csűrdöngölés, boci simogatás, zabhegyezészsákolás, mezítlábjárás, mezőnszaladás, bála építés, fafaragás stb… meg ilyesmi programok voltak. Soksoksok meditációval, és mulatsággal meg-megszakítva, no meg némi alvással néha-néha, hogy a nektári Vrajhadámi mahaprasádamot már ne is említsem a fenséges forró esti tejjel…

RádheSyama
Tribhuvanasundara Sri Sri RádheSyamasundara

Hamarosan lesz megint pár új cucc ide a blogra, szóval fejlesztek ezerrel, nem is beszélve a VegaFOOD-ról, ahol hamarosan az egész országban tudunk prasadamot osztani Srila Prabhupáda örömére. Akkor hát újra főzünk és rendelhetsz bátran, mert Vrajadhámban majd mindannyian betankoltunk a lelki feltöltődésből.

Itthon már várt vagy 100 emil, meg pár egyéb üzenet nem is beszélve a feltorlódott tennivalókról, úgyhogy most igyexem újra felvenni a Buta-pesti tempót. :)

Add a kegyed, hogy tudjam énekelni Isten szent neveit mindig minden körülmények között

GOURANGA