Menü

Vívódásim


Mostanában egyre csak vívódom. Vajon mi lenne ha?  Pedig általában nem voltam ilyen. Délután megírtam a Drogokról c. bejegyzés 2.részét. De ugrott. Majd legközelebb bepötyögöm megint… Talán… Úgy látszik Krisna azt akarja, még 1kicsit jobban össze legyenek szedve ezek a dolgok.

Remélem még nem rugnak ki ebből a központból. A gép amit kaptam adományba tegnap megdolgoztatott minket és valami azt súgja még jobban meg fog a jövőben. Holnap valószínüleg egy komolyabb fejmosást fogok kapni a helyi vezírtől, hogy sokat ülök a kütyü előtt. Már most meditálok az indulataim megfékezésén ezzel kapcsolatban.

Mostanában egyre csak vissza vágyom Krisna-völgybe. Rádhe.Syamasundarahoz. Már ki is néztem, hogy ha méltónak találtatnék az ottani őrségbe való felvételre, akkor Keszthelyre, vagy Siófokra tudnék edzésre járni. (Sajnos feltételekhez kötött lélek vagyok.) Persze fogalmam sincs miért álmodozok ilyesmiről, amikor világosan megmondták, hogy esélyem sincs.

De így meg én nem húzom valószínüleg túl sokáig, mint templomban élő "bhakta". Aztán meg most már tudom nekem nem jön be ez a "városi" templomi élet. Nekem az a Krisna-tudat. Ott Új Vrajadhamában. Gyertyák, mécsesek, no villány, full egyszerűség, és persze rengeteg bhajan. Bármikor megnézni Rádhe-Syamot, nem csak így sutyiba, ha marad az engedélyezett 1óra gépezésben 1kis idő elugrani oda.

Ami ott van, akik ott vannak, azért és azokért lettem Krisnás. Nem, hogy 500km-re mosogassak egy fullos étteremben. Soha nem látva a napot.:) Szeretem csinálni nem arról van szó, mert Krisnának csinálom. Ezt akarja, mert Ő minden ok oka, de van amit jobban és szívesebben tudnék csinálni. Meg hát ugye lejár a 2év szilveszterkor én meg ide jutottam. (Úgy mondják 2 év elteltével kezdenek el feltámadni komolyabban az anyagi vágyak.)

Igazából mindenki egyre közelebb kerül Rádhe-Syamasundarahoz, én meg csak egyre távolabb. Krisna-völgy, Budapest, aztán most Debrecen, egyre messzebb? Mert nem elég erős a vágy?

Mindegy… Talán megkérdezhetem erről Sivarama swami maharájot. November elején állítólag ellátogat ide hozzánk is. Bocs hogy ilyenekkel untatlak, de ez van. Meg ma megint készen vannak a beleim. Nem tudom megemészteni a helyzetemet.

Add a kegyed bárki vagy, mert baljós előjelek gyülekeznek.

 

HARE KRISNA HARE KRISNA

KRISNA KRISNA HARE HARE

HARE RÁMA HARE RÁMA

RÁMA RÁMA HARE HARE.
 

Nem tudom miért nem beszélek senkivel ezekről a dolgokról és miért inkább ide írom. Talán mert megint nem bízok senkiben. (Le kéne lőni az ilyen képmutató álszentet mint én.)   

GOURANGA