Menü

YogaExpo2010 Munchen


Voltunk Münchenben Yoga Expon. Elég jó kis cuccokat láttunk, meg érdekes ötleteket. Szerintem hamarosan megütjük itt Magyarban mi is. Már el is kezdtük a szervezését. Igazából az út nagyon tanulságos volt. Sikerült a Govindás csapatot egy kicsit jobban megismernem, már azok közül akiket eddig nem ismertem annyira. Mert Banki, meg Madhu,m ár régóta jó barátaim, Mrd-vel szintén ismerjük egymást, főleg így az online témák végett jó idelye.

Raknék érdekes képeket, de igazából nincs egy se, pedig kattintottam vagy 300-at az biztos. De nem jutott el hozzám egy sem. De azt hiszem igazából nem is olyan fontos ez, ha valaki érti az elvet, ami a Yoga expo mögött áll.

Azt, hogy az embereknek nincs szüksége jappa-zsákjukat rázogató, kopaszra borotvált, szoknyás, szektás hittérítőkre, akik nagyon magas szintről alászállva megosztják velük az abszolút igazságot. Hanem sokkal inkább olyan barátokra van szükségük, akik egyek közülük, a barátaik, és érthetően az ő nyelvükön be tudják nekik mutatni a legmagasabb rendű dolgot amit élőlény tehet ebben a világban, a Kirtant. A harináma sankirtant.

Hazafelé pedig a hatórás utat végig beszélgettük egy nagy példaképemmel, Bhaktipáda prabhuval, akinek hamarosan elkészül a saját weboldala. Sajnos ami miatt én igazából mentem azt nem vártuk meg, mert Mádhava prabhu és a bhajan band este 7-kor tartottak előadást, viszont nekünk hatkor el kellett indulni. Így ezzel a néhány videóval vígasztalom magam, és azt mondogatom egyfolytában, hogy majdnem ott lehettem: